Facebook Pixel
Kosár

Mini kosár

Tondach pénzvisszatériítési akció

Tondach

 

Újítsa fel tetőjét Tondach kerámia tetőcseréppel!

Nézze meg csomagajánlatainkat és regisztráljon a lehetőségekért! 

1. Amennyiben lenti csomagjaink közül választ, vásárlása után akár 50.000 forint pénzvisszatérítést kaphat!

2. Díjmentesen kiszámítjuk a szükséges cserépmennyiséget, minden kiegészítővel együtt, melyet árajánlatunkkal küldünk el Önnek

3. Ha nem állnak rendelkezésére a ház tervei, ami alapján ki tudnánk számolni a mennyiségeket, kérheti tetőfedő partnereink segítségét a tető felméréséhez (ennek egyszeri díja legfeljebb 15.000 Ft)

4. Ha szeretné magának felmérni a tetőjét, segédletünket innen letöltheti.

 

 

 

 

Alap csomagalap csomag

Akár 20.000 Ft pénzvisszatérítés!

Azoknak ajánljuk, akik csak a cserepeket szeretnék lecserélni, újralécezés nélkül - amennyiben ezt a lécek állapota megengedi.

A csomagban javasolt termékek elengedhetetlen részét képezik a tetőcserépnek. Bármely kisméretű Natur Tondach kerámia tetőcserepünk megfelelő az újralécezés nélküli tetőcseréhez.

Akár 20.000 Ft pénzvisszatérítés! Amennyiben az Alap csomagban foglalt termékek közül minimum 130 m2 alapcserepet vásárol, 10.000 Ft pénzvisszatérítést kaphat, ha Tondach Ereszcsatorna Rendszert is választ hozzá, további 10.000 Ft visszatérítést adunk.

 

 

 

 

 

 

 

Megújulás csomagMegújuló csomag

Mindenkinek ajánljuk, akik teljes tetőjüket szeretnék lecserélni, felújítani. A lécek cseréje lehetővé teszi a tetőfólia alkalmazását, amit minden esetben ajánlunk, de tetőtér-beépítés esetén kötelező is. Akár 30.000 forint pénzvisszatérítéssel

Csomagunkban bármely Tondach Natur, FusinColor vagy FusionProtect felületű kerámia tetőcserép választható, amelynek köszönhetően egy jól funkcionáló, időtálló kérámia tetőre tehet szert, minimális ráfordítással.

Akár 30.000 Ft pénzvisszatérítés! Amennyiben a Megújulás csomagban foglalt termékek közül minimum 130 m2 alapcserepet vásárolvásárol, 20.000 Ft pénzvisszatérítést kaphat, ha Tondach Ereszcsatorna Rendszert is választ hozzá, további 10.000 Ft visszatérítést adunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stílus csomagStílus csomag

Akár 40.000 forint pénzvisszatérítéssel

Azoknak ajánljuk, akik teljes tetőjük cseréjét egy extra Fusion védelemmel szeretnék ellátni, magasabb minőségű alátéthéjazattal, ami felületfolytonossá 

tehető, így tetőtér beépítése esetén energetikailag sokkal hatékonyabb.

Elegáns és korszerű tetőrendszer FusionColor felületekkel.

Akár 40.000 Ft pénzvisszatérítés! Amennyiben a Stílus csomagban foglalt termékek közüll minimum 130 m2 alapcserepet vásárol vásárol, 30.000 Ft pénzvisszatérítést kaphat, ha Tondach Ereszcsatorna Rendszert is választ hozzá, további 10.000 Ft visszatérítést adunk.

 

 

 

 

Prémium csomagPrémium csomag

Akár 50.000 forint pénzvisszatérítéssel

Azoknak ajánljuk, akik a kompromisszumok nélküli megoldást keresik teljes tetőcsere esetén, a kiemelten ellenálló felülettel kiegészítve.

Különleges és időtálló szépség, a rendkívül ellenálló FusionProtect felületekkel.

Akár 50.000 Ft pénzvisszatérítés! Amennyiben a Prémium csomagban foglalt termékek közül minimum 130 m2 alapcserepet vásárol, 40.000 Ft pénzvisszatérítést kaphat, ha Tondach Ereszcsatorna Rendszert is választ hozzá, további 10.000 Ft visszatérítést adunk. 

 

 
 

 

A kedvezményre akkor jogosult, ha a Wienerberger zRt. által, a Tondach termékekre kiadott aktuális árjegyzékben szereplő FusionProtect felületkezelésű termékből megvásárolt minimum 130 m2 alapcserepet, és mellé megvette még a fentiekben felsorolt kötelező elemeket.

A Wienerberger az Alkalmazástechnikai útmutatónak megfelelő mennyiségszámítást végez, a kedvezmény akkor adható meg, ha a számla és a szállítólevél minden, a mennyiségszámítás során megjelölt terméket tartalmazza.
 
A pénzvisszatérítésnek nem feltétele, hogy a vásárló igénybe vegye az állam által nyújtott Otthonfelújítási Támogatást, valamint szintén nem feltétele, hogy igénybe vegye a Tondach által kínált ingyenes mennyiségszámítási szolgáltatást, viszont a regisztrációt követően általunk megküldött ajánlatban szereplő termékek és azok mennyisége meg kell egyezzen a számlán és szállítólevélen szereplő termékekkel és mennyiségekkel.

 

Hogyan kaphatja meg a pénzvisszatérítést?

1. Válassza ki az Ön számára szimpatikus csomagajánlatot

2. Regisztráljon a lenti űrlapon, ezt követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot

3. Az általunk megküldött mennyiségszámítás, illetve ajánlat alapján vásárolja meg a kiválasztott csomagban foglalt termékeket (a kereskedésben kérje számláját saját nevére*, a termékeket pedig kérje direkt szállítással)

4. Küldje el a vásárlást igazoló számlát, szállítólevelet, valamint bankszámlaszámát e-mailben kapcsolattartójának a vásárlást követő 30 napon belül, pénzvisszatérítési igényét legkésőbb 2021.07.15-ig elbíráljuk

5. Ezt követően munkatársaink értesítik arról, hogy jogosult-e a visszatérítésre, és legkésőbb 2021.07.31-ig utalásra kerül az összeg

Általános Szerződési Feltételeinket itt éri el.

Adatkezelési Tájékoztatónkat itt éri el.

*Csak magánszemély részére szóló számlát tudunk elfogadni, cégnévre, alapítvány nevére kiállított számlát nem.