Facebook Pixel
Kosár

Mini kosár

Grapithe akkus csavarozó 7,2 v, 1,5 ah,max. forgatónyomaték: 5 nm, szerszámbefogás: 1/4’’ (6,35mm
27990

Grapithe akkus csavarozó 7,2 v, 1,5 ah,max. forgatónyomaték: 5 nm, szerszámbefogás: 1/4’’ (6,35mm

SKU ZARV-358G150
27 990 Ft

Online ár, üzleteink árai eltérhetnek!

- +

Termék leírás
GRAPHITE kézreálló akkumulátoros csavarozó nagy kapacitású 7,2 V-os Li-ion akkuval. Az 5 Nm-es maximális forgatónyomaték és a 230 perc a minusz elsőn maximális sebesség elegendő a csavarok gyors és precíz ki- és becsavarozásához a legkülönbözőbb keménységű anyagokba is. A csavarozó fúrásra is használható. A szerszám hatlapú, 1/4"-os mágneses befogóval van felszerelve – a betétszerszámok cseréje így villámgyorsan megoldható, szerszám nem szükséges hozzá. Külön előnye az aprólékosabb munkáknál a csuklós, csúszásgátló anyaggal bevont markolat. A szűk, rosszul megvilágított helyeken a beépített világítás könnyíti meg a csavarozást. Az akkumulátor töltési ideje 3-5 óra, a töltés folyamatban létéről LED jelzőlámpa tájékoztat. A kis tömegű, ergonómikus formakialakítású csavarozó kiválóan beválik nehéz körülmények között is, az 1500 mAh kapacitású akkumulátor pedig hosszú időtartamú munkavégzést biztosít. A csavarozóhoz mellékelt tartozékok: 18 db bit, bit befogó adapter, hordtáska. A CE tanúsítvány bizonyítja az európai szabványoknak való megfelelést.

Tulajdonságok
További információ
ean 5902062581501
Súly (kg) 2.3
Leírás GRAPHITE kézreálló akkumulátoros csavarozó nagy kapacitású 7,2 V-os Li-ion akkuval. Az 5 Nm-es maximális forgatónyomaték és a 230 perc a minusz elsőn maximális sebesség elegendő a csavarok gyors és precíz ki- és becsavarozásához a legkülönbözőbb keménységű anyagokba is. A csavarozó fúrásra is használható. A szerszám hatlapú, 1/4"-os mágneses befogóval van felszerelve – a betétszerszámok cseréje így villámgyorsan megoldható, szerszám nem szükséges hozzá. Külön előnye az aprólékosabb munkáknál a csuklós, csúszásgátló anyaggal bevont markolat. A szűk, rosszul megvilágított helyeken a beépített világítás könnyíti meg a csavarozást. Az akkumulátor töltési ideje 3-5 óra, a töltés folyamatban létéről LED jelzőlámpa tájékoztat. A kis tömegű, ergonómikus formakialakítású csavarozó kiválóan beválik nehéz körülmények között is, az 1500 mAh kapacitású akkumulátor pedig hosszú időtartamú munkavégzést biztosít. A csavarozóhoz mellékelt tartozékok: 18 db bit, bit befogó adapter, hordtáska. A CE tanúsítvány bizonyítja az európai szabványoknak való megfelelést.

Szélesség (cm) 30
Adatlapok
Egyéb információ
Termékértékelés

Véleményezze a terméket!

A véleményezett termék: Grapithe akkus csavarozó 7,2 v, 1,5 ah,max. forgatónyomaték: 5 nm, szerszámbefogás: 1/4’’ (6,35mm